Cégünkről

A Rehab-Hungária Kft. múltja egészen visszanyúlik a Magyarországon 1915-ben elsőként alapított Gyógyászati Segédeszközök Gyárához, annak szegedi fiókvállalatához. A vállalat elmúlt évtizedei során felhalmozott sok ezernyi tapasztalat, több millió munkaóra, kemény megpróbáltatások és komoly megmérettetések révén büszkék vagyunk arra, hogy kivívtuk a hozzánk forduló embertársaink bizalmát és elismerését.

Célunk, hogy továbbra is megőrizzük mindazon értékeinket, mellyel segítő kezet nyújthatunk embertársainknak mind szakmailag mind erkölcsileg.

A REHAB Hungária Kft. minden munkatársa tudását és kvalitását a gyógyászati és rehabilitációs segédeszközök tervezésére és gyártására, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások professzionális biztosítására használja fel. Hiszen valljuk azt, hogy mindenkit megillet a lehetőség a teljes életre. Nálunk első az ember és az emberség.

Hisszük, hogy a mozgás maga az élet, a mozgás képessége pedig egyet jelent az élhető élettel. Alapvető missziónk, hogy az általunk gyártott és forgalmazott eszközökkel a lehető legteljesebb élet esélyét nyújtsuk a hozzánk fordulóknak. Innováció, elkötelezettség és kitartás, e hármas jegyében törekszünk arra, hogy minél többet adhassunk vissza az elveszettnek hitt lehetőségekből.

Wéber Viktória
A REHAB- Hungária Kft.
ügyvezető igazgatója