Szolgáltatásaink

A szegedi székhelyű REHAB-Hungária Kft gyógyászati és rehabilitációs segédeszközök gyártásával, forgalmazásával és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások biztosításával foglalkozik.

Az elmúlt évek során felhalmozott szaktudásnak és kialakult ügyfélkörnek köszönhetően cégünk mára jelentős piaci hangsúllyal bír a gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalatok között. A REHAB Hungária Kft. jelenléte a szegedi székhelynek és a békéscsabai telephelynek köszönhetően Közép-, Dél- és Kelet-Magyarországon a leghangsúlyosabb.

A társaság munkatársainak többsége a cég indulása óta dolgozik a szegedi központban. A hozzánk forduló emberek életminőségének és mozgási lehetőségeinek a javítása az, mely a Rehab-Hungária Kft. minden dolgozójának meghatározza a mindennapjait. Az elmúlt évek fejlődésének és fejlesztéseinek köszönhetően jelentős a kapacitásbővülés, ezért a már meglévő partnerek és ügyfelek mellett a további kapcsolatok kialakítására is új lehetőségek nyílnak.

Tevékenységi körünkbe tartozik:

  • gyógyászati segédeszközök
  • ortézisek
  • protézisek
  • ortopéd cipők
  • járást segítő, fürdőszobai és higiénés eszközök
  • otthonápolási termékek forgalmazása
  • kerekes székek forgalmazása és szervizelése garancia időn belül és túl

További szolgáltatásaink:

A vállalat területén gyermek és felnőtt ortopédiai és mozgásszervi rehabilitációs szakrendelés működik.

A REHAB-Hungária Kft. komoly szerepet vállal a gyermekek egészséges fejlődésének megőrzésében is. Folyamatosan konzultálunk a szakmájukban jártas orvosokkal és gyógytornászokkal, hozzáértésüket és tapasztalataikat felhasználva a legjobb megoldást kínáljuk a gyermekek egészséges fejlődéséhez, a gerinc és lábdeformitások korai megelőzésére és kezelésére.

A gyártott és forgalmazott termékek között az egyszerű és a speciális, egyedi igényeket is figyelembe vevő eszközök is jelen vannak. Az eszközök többsége azonnal elérhető, de az egyedi igények kielégítése is rövid határidővel megoldott, köszönhetően a vállalat központjában rendelkezésre álló kapacitásnak. Célunk, hogy partnereink, felhasználóink napra készen tájékozódhassanak a támogatott és nem támogatott gyógyászati segédeszközeinkről, szolgáltatásainkról, valamint a járóbeteg-ellátás keretében finanszírozott termékek elérhetőségeiről.

.A REHAB-Hungária Kft. erőteljes piaci szerepét az összeszokott csapatnak, a munkatársak több évtizedes professzionális tapasztalatainak és annak a filozófiának köszönheti, hogy a cégnél első az ember és az emberség, mert mindenkit megillet a teljes élet lehetősége.